Germa Zonwering is al sinds 1983 gespecialiseerd in fabricage, assemblage en montage van alle soorten binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties.

Home » Rolluiken Den Bosch Bel nu » 073 - 656 85 28


Een luifel kopen voor uw woning in Boxtel, Vught of Den Bosch

Altijd zeker van het mooiste resultaat

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige luifel voor uw huis of bedrijfspand in Vught, Den Bosch of Boxtel, dan kunt u terecht bij Germa Zonwering. Neem gerust een kijkje naar ons online assortiment als u op zoek bent naar een overzicht van de mooiste overkappingen voor een scherpe prijs. Met 30 jaar ervaring en een grondige kennis van deze soort beschermingsproducten zijn wij in staat om u goed te helpen met het vinden van de juiste luifel. Germa Zonwering biedt regelmatig kortingen op de verkoopprijs. Ook kunt u vertrouwen op 5 jaar garantie op al onze producten! U kunt een bestelling plaatsen via de website.

Vught, Boxtel of Den Bosch een nieuwe luifel online bestellen

Het is mogelijk uw woning of bedrijfspand in Den Bosch, Boxtel of Vught af te maken met een prachtige luifel, wanneer u deze bestelt bij Germa Zonwering. Met een fabriek in eigen gebruik is het voor ons mogelijk producten zelf te produceren. In Nederland zijn er slechts een handvol aanbieders die dit doen. Om te zorgen voor het beste resultaat maken wij altijd gebruik van topmerken als Smits, Aurora, Heroal en Somfy. Op deze manier bent u zeker van een topresultaat. Wanneer u woonachtig bent rond Vught dan kunt u profiteren van extra voordeel. Wij helpen u graag met verschillende soorten producten voor uw huis zoals:

  • - Rolluiken
  • - Horren
  • - Screens
  • - Zonneschermen
  • - Overkappingen

De website van Germa Zonwering is altijd bereikbaar

Wilt u uitstekende kwaliteit beschermingsproducten kopen zoals een prachtige luifel, danbent u van harte welkom in onze showroom aan de Helvoirtseweg 128 te Vught. Zoekt u meer informatie? Neem in dat geval contact met ons op 073-6568528. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag tussen 09:00 en 16:00 uur.
- 5 Jaar garantie
- Gratis montage
- Geen voorrijkosten

Speciale regio prijzen:
Binnen een straal van 20 kilometer zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk! o.a voor Den Bosch, St. Michielsgestel, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Dungen, Schijndel, Rosmalen enz.