Germa Zonwering is al sinds 1983 gespecialiseerd in fabricage, assemblage en montage van alle soorten binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties.

Home » Overkapping Oisterwijk Bel nu » 073 - 656 85 28


Overkapping Oisterwijk

Wilt u een overkapping in Oisterwijk bij uw woning laten plaatsen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Germa Zonwering. Wij zijn een bedrijf met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de zonweringen, rolluiken, raamdecoraties en garagedeuren. U vindt bij ons dan ook een overkapping welke helemaal aansluit op de stijl van uw woning. Bovendien kunnen wij voor u een overkapping in uw woning nabij Oisterwijk plaatsen die ook nog eens zeer betaalbaar is.

Optimaal genieten van een overkapping in Oisterwijk

Voor een overkapping in Oisterwijk kloppen steeds meer mensen aan bij Germa Zonwering. Dit is ook niet zo heel erg vreemd, want met het leveren van een overkapping in de regio van Oisterwijk verlenen wij een zeer hoge service. Zo kunnen onze monteurs zeer efficiënt een overkapping plaatsen. Zij luisteren hierbij altijd naar de wensen van de klant en leveren hierdoor dan ook maatwerk. Hierdoor kunt u dan ook optimaal genieten van uw overkapping rondom Oisterwijk.

Contact

Denkt u er ook over om een overkapping in Oisterwijk te plaatsen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over een overkapping in de regio van Oisterwijk. U kunt ook altijd even een bezoekje brengen aan onze showroom. Deze is gevestigd in Vught aan de Helvoirtseweg 128. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
- 5 Jaar garantie
- Gratis montage
- Geen voorrijkosten

Speciale regio prijzen:
Binnen een straal van 20 kilometer zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk! o.a voor Den Bosch, St. Michielsgestel, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Dungen, Schijndel, Rosmalen enz.