Germa Zonwering is al sinds 1983 gespecialiseerd in fabricage, assemblage en montage van alle soorten binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties.

Home » Rolluiken Boxtel Bel nu » 073 - 656 85 28


Rolluiken Boxtel

Voor het mooiste aanbod van rolluiken nabij Boxtel

Voor rolluiken in Boxtel van een hoogwaardige kwaliteit, bent u bij Germa Zonwering op de juiste plek. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf op het gebied van de zonwering, garagedeuren, raamdecoraties en rolluiken in de regio Boxtel. Wij fabriceren en monteren rolluiken nabij Boxtel tegen de juiste service en prijs.

Rolluiken in Boxtel met een lange levensduur

Met onze ruime ervaring kunnen wij rolluiken in Boxtel op maat leveren en monteren. Wij leveren en monteren enkel rolluiken van topmerken, zoals Heroal. De rolluiken van deze merken hebben een lange levensduur en een hoog gebruikersgemak. Ze voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze eigen monteurs kunnen de rolluiken in de regio van Boxtel met de juiste precisie monteren. Zij luisteren hierbij altijd naar uw wensen en leveren dan ook vakwerk.

Contact

Wilt u meer weten over onze rolluiken in de omgeving van Boxtel? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over het laten plaatsen van rolluiken op uw woning rondom Boxtel. U kunt ons bereiken door te bellen naar 073 - 656 85 28 of stuur een mail naar info@germazonwering.nl . Wij zijn gevestigd aan de Helvoirtseweg 128 in Vught.
- 5 Jaar garantie
- Gratis montage
- Geen voorrijkosten

Speciale regio prijzen:
Binnen een straal van 20 kilometer zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk! o.a voor Den Bosch, St. Michielsgestel, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Dungen, Schijndel, Rosmalen enz.