Rolluiken


    
   

Lite rolluik

Het rolluik Lite is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig opgebouwd is uit kwaliteitscomponenten. Het rolluik Lite is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de gevel willen.

De Lite wordt geleverd met een afgeschuinde kap. De Lite onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. Tevens is het rolluik voorzien van een nieuwe design onderlijst.

De sterke aluminium lamellen van de Lite hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte. De lamellen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crèmewit en antraciet.

U heeft bij de Lite de keuze uit kastkleuren wit, crèmewit en antraciet om deze aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning. Het rolluik Lite wordt standaard voorzien van een motor inclusief draaischakelaar.

Zie hier een demonstratie film.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Rolluiken

Heroal voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. Heroal heeft een hoogwaardige lakklwaliteit waardoor het een hogere krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor de Heroal is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.
Heroal wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap. De sterke aluminium lamellen van de Heroal hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte.
Het rolluik van Heroal wordt standaard voorzien van een elektrische bediening van Somfy inclusief draaischakelaar. Optioneel kunt u kiezen voor een draadloze bediening door middel van een handzender of voor bandbediening.
Het kleurengamma van de Heroal maakt 169 kleurcombinaties mogelijk. U kunt zo uw rolluik aanpassen aan de stijl van uw woning en een persoonlijk tintje geven.

Nieuw is antraciet structuurlak (RAL 7016) als extra standaard omkastingkleur bij de afgeschuinde bovenkap. Een trendy, maar toch tijdloze lak, die absoluut meerwaarde geeft aan dit rolluik. Dankzij de structuurlak is het rolluik bovendien beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk

 


 
Download brochure <<