Screens


    
   

Screen Excellent

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie. Hierdoor is onze collectie (windvaste) screens ook uitermate geschikt voor toepassing in projecten.

 


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Solid screen

Solid screen met bakje 85, 95, 105 en 125 screens met ritsgeleiding
De Solid screen is een zeer innovatief type screen met bijzondere eigenschappen. Dankzij de speciale bevestigingsplaten kan de bovenrol makkelijk gedemonteerd worden en worden er geen bevestigingsgaten in de zijkap gemaakt. De Solid screen kan uitgevoerd worden met een afgeschuinde kap 85, 95, 105 of 125 mm. Bij 105 en 125 kan er voor een afgeronde kap gekozen worden.

Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:
- In elke positie windvast
- Geen opening tussen geleider en doek
- Het doek wordt mooi strak gehouden
- In gesloten positie is het screen insectenwerend
- In combinatie met een verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnenmontage). 

Zie hier een wind tunnel test.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Windvaste screen

Kenmerkend voor de windvaste screens is dat het doek in alle standen op spanning worden gehouden. Ondanks de geavanceerde techniek die in dit screen is toegepast, is de maat van de kap bescheiden gebleven: slechts 95mm in doorsnede. Ideaal voor schuine daken of lichtstraat.


 
Download brochure <<