Overkappingen


    
   

Koraal

Technische specificatie

Maximale breedte 7000 mm
Maximale breedte met 2 staanders (met overstek) 4850 mm
Maximale maat buiten de staander 1000 mm
Maximale plaatlengte 3500 mm
Minimale dakhelling ± 6°
Maximale dakhelling ± 15°
Maximale hart-op-hart afstand liggers 1000 mm

• Poedercoating: Op basis van Qualicoat specificaties.
• Bevestigingsmaterialen: RVS volgens diverse DIN-specificaties.
• Bayer polycarbonaatplaat platen: 16 mm dik.
• Standaard met in hoogte verstelbare voet.
• Inclusief extra lang afdekrubber goot (zie detail).
• Snelle en eenvoudige montage vanwege speciale muur- en kantelprofielen.
• Verkrijgbaar in RAL 9001 gebroken wit, Sepia bruin structuurlak, antraciet grijs structuurlak


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Aquamarijn

Germa Terrasoverkapping

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met de terrasoverkappingen van Germa kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

De solide constructie van onze terrasoverkap­pingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

 

De overkappingen kunnen op maat worden geproduceerd en naar wens in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crèmewit) en RAL 7016 (antraciet structuurlak) worden uitgevoerd met een perfect aansluitende matte kunststof afdekking, om de over­kapping perfect passend te maken bij uw woning.

 

De variabele hoek van 5 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid. De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Cubic / Cubola

Een vrijstaande of aan de gevel gemonteerde overkapping die voor alle mogelijke toepassingen beschikbaar is. Het systeem kan zowel op als dicht wat voor het licht verlies in huis erg wenselijk is. Tevens kan de zonwering een stukje kantellen zodat het regenwater er goed af kan lopen. Klik hier voor een demonstratie film.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Twis XXL

De Twins XXL is de meest ideale vrijstaande zonwering voor uw terras. Het scherm is zeer gewild bij horeca en sportverenigingen, maar wordt ook met veel succes in de particuliere sector toegepast.
Indien de woninggevel onvoldoende stevigheid biedt of als er sprake is van een vrijliggend terras, biedt de Twins uitkomst. Een doekoppervlak tot maximaal 60 vierkante meter is moeiteloos haalbaar.


 
Download brochure <<