Hordeur systemen


    
   

Plisse hordeur

De plissé hordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Plisse hordeur XL

De Japanse vouwoplossing voor grote oppervlakken
De opvallendste eigenschap van de Plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Ook bij de plissé hordeur XL is dat het geval. Door de grotere breedte is de plissé hordeur XL zeer geschikt voor grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld schuifpuien en veranda-openingen. In geval van dubbele tuindeuren blijft een dubbele plissé hordeur de gebruiksvriendelijkste oplossing gezien het bedieningsgemak.
De belangrijkste uitbreiding is het tussenprofiel, dat er voor zorgt dat de geleider niet gaat doorhangen. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. De Plisséhordeur kan eenvoudig in het kozijn worden geplaatst.
De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. De Plissé hordeur BXL t/m HXL is 180 cm breed en IXL t/m VXL is 200 cm breed. Onderling koppelbaar en toepasbaar als dubbele plissé hordeur. 


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Draai hordeur

De vertrouwde hordeur die staat als een huis
Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen verleden tijd.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Schuif hordeur

De passende oplossing voor grote oppervlakken
De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Rolhordeur

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden.


 
Download brochure <<