Horraam systemen


    
   

Rolhor basic

Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van deze hordeur. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt (praktisch voor kinderen).


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Rolhor rond

De inventieve rolhor met de exclusieve uitstraling
De raamrolhor Rondo kenmerkt zich door zijn fraaie design dat met zijn ronde lijnen perfect aansluit bij elk interieur en bewijst hiermee dat functionaliteit en design mooi samengaan. Het systeem is tot in het kleinste detail afgewerkt en kent een ‘blinde’ en gebruiksvriendelijke kliksluiting. De rolhor valt bij sluiten vanzelf in het slot.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Inklemhor

De gebruiksvriendelijke hor in een handomdraai geplaatst
Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium.
Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Voorzethor

De voorzethor die voorziet in elke vraag 
De voorzethor is de uitkomst voor naar buitendraaiende, naar binnendraaiende of schuivende ramen. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. De voorzethor kan alleen “op de dag” worden gemonteerd, maar kan zowel binnen als buiten geplaatst eenvoudig worden uitgenomen dankzij een vernuftig klemsysteem.


 
Download brochure <<

 
    
    
   

Raamplissehor

Klemvaste vouwkunst
Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de inklem raamplissé Unit voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. Zonder te boren of schroeven in uw kozijn wordt de inklem raamplissé Unit eenvoudig in uw kozijn geklemd en is altijd uitneembaar.
De inklem raamplissé Unit kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor draaikiepramen. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden ivm vervuiling en uitzakken van het gaas.
Het frame is door de veerclips eenvoudig uit het kozijn te verwijderen, de hor is dus makkelijk uitneembaar voor schoonmaakklusjes.


 
Download brochure <<