Germa Zonwering is al sinds 1983 gespecialiseerd in fabricage, assemblage en montage van alle soorten binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties.

Home » Overkapping Boxtel Bel nu » 073 - 656 85 28


Overkapping Boxtel

Een overkapping in Boxtel kunt u aanschaffen bij Germa Zonwering. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van zonweringen, rolluiken, raamdecoraties en garagedeuren. Wij kunnen voor u dan ook een overkapping plaatsen, welke helemaal bij de stijl van uw woning past. Wanneer wij een overkapping bij Boxtel leveren dan is deze van een hoogwaardige kwaliteit.

Jarenlang plezier van een overkapping in Boxtel

Wat betreft het aanschaffen van een overkapping in Boxtel voor uw woning, heeft u bij ons de keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u onder meer kiezen uit een vrijstaande of aan de gevel gemonteerde overkapping, een terrasoverkapping en een overkapping die u zelf heel makkelijk kunt plaatsen. Onze monteurs kunnen professioneel en snel een overkapping bij uw woning plaatsen. Dit doen zij zeer efficiënt en snel. Ze leveren hierbij vakwerk op maat. U zult dan ook nog jarenlang plezier hebben van uw overkapping nabij Boxtel. Zo kunt u ook in het voorjaar bij iets kouder weer toch al optimaal genieten van uw terras of uw tuin.

Contact

Wilt u meer weten over het aanschaffen van een overkapping in Boxtel bij Germa Zonwering? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen of te mailen naar 073 - 656 85 28 en info@germazonwering.nl. Of bezoek onze showroom in Vught. Hier kunnen onze adviseurs u meer vertellen over een overkapping in de regio van Boxtel. U vindt ons aan de Helvoirtseweg 128. De showroom is van maandag tot en met vrijdag open van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
- 5 Jaar garantie
- Gratis montage
- Geen voorrijkosten

Speciale regio prijzen:
Binnen een straal van 20 kilometer zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk! o.a voor Den Bosch, St. Michielsgestel, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Dungen, Schijndel, Rosmalen enz.