Germa Zonwering is al sinds 1983 gespecialiseerd in fabricage, assemblage en montage van alle soorten binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties.

Home » Overkapping Vught Bel nu » 073 - 656 85 28


Overkapping Vught

Koop de mooiste overkapping van Vught bij ons

Voor een overkapping in Vught kunt u terecht bij Germa Zonwering. Wij zijn namelijk dé specialist in het plaatsen van een overkapping voor uw woning. Onze monteurs kunnen zeer efficiënt een overkapping in de regio van Vught bij uw woning plaatsen. Dit doen zij ook nog eens tegen een zeer betaalbare prijs.

Overkapping in Vught van een hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een overkapping in Vught bij uw woning wilt laten plaatsen, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse ontwerpen. Zo kunt u kiezen voor een vrijstaande of aan de gevel gemonteerde overkapping, een terrasoverkapping of een climate plus model welke u zelf heel gemakkelijk kunt monteren. U vindt bij ons een overkapping nabij Vught in onze showroom welke helemaal past bij de stijl van uw woning. Bovendien plaatsen wij altijd een overkapping die van een hoogwaardige kwaliteit is. Het grote voordeel van een overkapping is, dat u optimaal kunt genieten van u terras en tuin. Ook als het iets kouder is buiten.

Contact

Wilt u ook een overkapping in Vught laten plaatsen? Dan bent u van harte welkom bij Germa Zonwering. Heeft u vragen over het aanschaffen van een overkapping rondom Vught bij ons? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via info@germazonwering.nl en 073 - 656 85 28. Verder kunt u ook altijd even een bezoekje aan onze showroom brengen. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is deze open van 09.00 tot 16.00 uur. U vindt ons aan de Helvoirtseweg 128 in Vught.
- 5 Jaar garantie
- Gratis montage
- Geen voorrijkosten

Speciale regio prijzen:
Binnen een straal van 20 kilometer zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk! o.a voor Den Bosch, St. Michielsgestel, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Dungen, Schijndel, Rosmalen enz.