Germa Zonwering is al sinds 1983 gespecialiseerd in fabricage, assemblage en montage van alle soorten binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties.

Home » Zonwering Rosmalen Bel nu » 073 - 656 85 28


Zonwering Rosmalen

U vind bij ons de mooiste zonwering nabij Rosmalen

Voor een zonwering in Rosmalen bent u bij Germa Zonwering op de juiste plek. Wij zijn dé specialist op het gebieden van zonweringen, rolluiken, garagedeuren en raamdecoraties. Wij kunnen dan ook een kwalitatief hoogstaande zonwering bij Rosmalen op iedere woning plaatsen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een zonwering tegen een betaalbare prijs.

Plezier van een zonwering in Rosmalen

Wat betreft het aanschaffen van een zonwering heeft u bij ons de keuze uit diverse soorten en modellen. Zo kunt u op uw woning een zonwering in de regio van Rosmalen laten plaatsen voor binnen of voor buiten. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment van zonweringen. Eén ding is zeker, wanneer u een zonwering aan uw woning laat plaatsen, dan doen onze monteurs dit met de juiste vakkundigheid. Zij leveren hierbij vanzelfsprekend maatwerk. Hierdoor heeft u nog jarenlang plezier van uw zonwering in Rosmalen.

Contact

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een zonwering nabij Rosmalen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over het aanschaffen van een zonwering in de omgeving van Rosmalen. U kunt ons bereiken door te bellen naar via 073 - 656 85 28 of stuur een mailtje naar info@germazonwering.nl . Ook kunt u altijd onze showroom bezoeken. Deze is gevestigd in Vught aan de Helvoirtseweg 128.
- 5 Jaar garantie
- Gratis montage
- Geen voorrijkosten

Speciale regio prijzen:
Binnen een straal van 20 kilometer zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk! o.a voor Den Bosch, St. Michielsgestel, Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Den Dungen, Schijndel, Rosmalen enz.