Bestaande overkapping.

In dit project hebben wij een glaswand en een Solid Screen mogen monteren in een bestaande overkapping. Door deze toevoegingen aan de overkapping word er toch meer een serre/tuinkamer gevoel gecreëerd.

Accessoires

Het is mogelijk om een glaswand te monteren in een bestaande overkapping. Dit is een goede oplossing om de wind uit je overkapping te houden en het zicht op je tuin te behouden . Doordat alle panelen individueel te verschuiven zijn blijft het nog steeds simpel om naar binnen en naar buiten te lopen. Zo word Uw overkapping wind stiller maar nog steeds super toegankelijk.

Ook is het mogelijk om een Solid Screen toe te voegen aan een bestaande overkapping. De Solid Screen zorgt ervoor dat je toch nog een stukje privacy en rust in je overkapping hebt. Daarnaast houdt het Tibelly screen doek 87 tot 92%  warmte buiten. Hierdoor valt de klimaatregeling in de overkapping nog in bedwang te houden.

Kom langs wanneer u wilt

Bent u geïnteresseerd en benieuwd of dit bij u ook mogelijk is. Neem globale maten mee en een foto van de situatie de zonwering zou moeten komen te hangen. Dan helpen we u graag door de mogelijkheden heen.

Kom gezellig langs.

  • 073 – 656 85 28