Solid Screen – Vught

Hier zit u de screen die we hebben mogen hangen in Vught. Met een simpele constructie blijft de screen toch effectief, duurzaam en daarnaast met het slanke uiterlijk ook nog eens stijlvol.

Solid screen met Somfy IO motor

De Solid Screen is een populaire product uit ons assortiment. Naast het effectief weren van zonnewarmte biedt de Solid Screen namelijk visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren.

Het systeem is bovendien succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De Solid Screen is daardoor ook uitermate geschikt als zonwering op grote hoogten.

Dit rolluik is uitgerust met een Somfy IO motor. Hierdoor is het rolluik bestuurbaar met een aftandbediening die +/- tot en met 20 meter afstand van het product kan besturen.

Kom langs wanneer u wilt.

Bent u geïnteresseerd en benieuwd of dit bij u ook mogelijk is. Neem globale maten mee en een foto van de situatie de zonwering zou moeten komen te hangen. Dan helpen we u graag door de mogelijkheden heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • 073 – 656 85 28