Alulux CD 942 rolluik

Hier het rolluik dat we hebben mogen hangen in Cromvoirt. Een erg efficiënt product die veel nuttige eigenschappen heeft voor het hele jaar.

CD 942 met Somfy IO motor

Dit is het meest geavanceerd rolluik uit het Alulux assortiment. De lamellen die uitgerust zijn in het rolluik zijn stevig en stabiel. Dit komt doordat er speciaal ontwikkeld schuim in zit dat 20% harder is dan standaard rolluik schuim.

De ”luchtspouw” tussen uw rolluik en het venster zorgt ervoor dat tot wel 45% minder warmte verloren gaat. De koude lucht blijft in de winter buiten, terwijl de warmte binnen blijft. Zodoende bespaart u aanzienlijk op de stookkosten. Tijdens de zomermaanden zorgt dezelfde luchtbuffer ervoor dat de koele lucht binnen blijft, terwijl het rolluik de zon weert.

Dit rolluik is uitgerust met een Somfy IO motor. Hierdoor is het rolluik bestuurbaar met een aftandbediening die +/- tot en met 20 meter afstand van het product kan besturen.

Kom langs wanneer u wilt.

Bent u geïnteresseerd en benieuwd of dit bij u ook mogelijk is. Neem globale maten mee en een foto van de situatie de zonwering zou moeten komen te hangen. Dan helpen we u graag door de mogelijkheden heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?